logo
gildet bordene galla-ordenen embedsmenn meny program historien deltakerne fotoalbum
 

Meny

 

Koldtbord

Varmmat

Drikke

Røkelaks med eggerøre
Rakfisk med tradisjonelt garnityr
Seks typer sild
Matjesildtårta
Gravet laks med hovmestersaus
Roastbiff med remulade
Juleskinke med sennep
Fenalår
Spekeskinke
Julesylte
Lammerull
Røkt kjøtt
Syltede grønnsaker
Potetsalat
Waldorfsalat
Seterrømme
Urte dressing
Sennep
Brød, lefse, flatbrød og smør

Ribbe, Medisterkaker, julepølse
Pinnekjøtt, Vossakorv
Rødkål, Surkål
Kålrotstappe
Mandelpoteter
Julesaus
Pinnekjøttkraft

Rømmegrøt

Dessert (buffet)

Hjemmelaget karamellpudding
Riskrem med rød saus
Multekrem med krumkaker
Assorterte julekaker
Oster
Frisk frukt

Øl

Akevitt

Vann